Airwheel X3

Airwheel X3

Produsent: Airwheel
Produktkode: X3
Tilgjengelighet: På lager
Kr 4.988
Antall: + -
 

Tilgjengelige valg

*
Nøkkelord: Airwheel, X3, airwheel x3

X3 er den første og klassiske Airwheel enhjuling modellen. Med kun 9.7kg kan den enkelt bæres med inn på T-bane, buss, kontor, kjøpesentre osv. Vi selger den siste og nylig oppdaterte versjonen som har bla. større batteri og oppdatert kontrollsystem. X3 leveres med øvelseshjul som kan montere for å oppnå sideveis balanse i starten. Vi leverer med oppgradert lader, denne er mindre og lettere og uten vifte!

Hvordan den virker
Det er veldig naturlig å kjøre Airwheel elektrisk enhjuling. Når man legger litt vekt framover så vil den akselerere og sørge for at den og du er i balanse. For å bremse så lener du deg lett tilbake. 

Tar det lang tid å lære?
Enkelthjuls variantene X3, X5 og X8 tar deg omtremt 30 til 60 minutter for å klare å kjøre. Etter noen flere timers øvelse (lek!) så blir man gradvis mer og mer trygg. Etter 1 til 2 uker er du en mester!

Teknologien
Airwheel bruker avansert gyrostabilisernde teknologi som sikrer behagelig og trygg bruk. Flere år er brukt til å utvikle teknologien som kombinerer høydekontrollteknologi fra flyindustrien og komplekse algoritmer som prosesserer data i sanntid. 

Funksjoner
Alle Airwheel modeller virker på samme måte, har samme marsj-, toppfart og klatreegenskaper. Forskjell er rekkevidde og hvordan kjøreegenskapene oppleves. Dette kommer fra hjulstørrelse, ett eller to hjul, og generell design.

Fart
Maksfarten er på 18km/t, mens vanlig marsjfart er ca 12km/t. Når farten overstiger 12km vil Airwheel lene seg svakt tilbake slik at du naturlig setter ned farten. I tillegg vil du høre et varselsignal som betyr at du skal sette ned farten. Med litt erfaring finner du den optimale farten.

Klatring
Airwheel kjører i bakker uten problem. Den klarer 15 graders stigning, og opp til 18 grader for de som veier maks 60 kgs. 
I nedoverbakke så holder den automatisk igjen, den kjører ikke fortere om det er nedoverbakke, farten kommer kun an på hvordan du lener deg. Dette merker man og erfarer med en gang. 

Sikkerhet og advarsler
Airwheel vil pipe og skru seg av hvis den velter og blir liggende sideveis. 
Når batterinivået går under 10%, vil den begynne å pipe og sakte lene seg tilbake slik at du automatisk stopper. 
Ved hastighet over 12km/t vil airwheel pipe samt lene seg forsiktig tilbake slik at du naturlig sakker ned farten.

Kjørelengde
Distansen airwheel kan kjøre vil variere utifra din kroppsvekt, hvordan du kjører samt terreng, stigning og temperatur. Batteriet er mest effektivt ved utendørstemperaturer på 25 grader, så ved feks 10grader så får man ca 85% av batteriets utbytte.
Vanligvis vil X3 kunne kjøre ca 10 til 15km på en ladning. 

Lading
X3 bruker ca 60minutter til å lade et tomt batteri opp til 80%. Totalt 90minutter trengs for å lade opp til 100%. Airwheel har 4 LED lys som indikerer batterinivå. Alle 4 LED's lyser når batterinivået er over 85%.