Airwheel Q1

Airwheel Q1

Produsent: Airwheel
Produktkode: Q1
Tilgjengelighet: På lager
Kr 3.490
Antall: + -
 

Tilgjengelige valg

*
Nøkkelord: Airwheel, Q1, 170wh,

 

Q1 har, som Q3, to hjul som gjør den mer stabil sideveis og enklere å kjøre. Man lærer seg å kjøre på 5-10 minutter! Den er derfor godt egnet for behagelig, sikker og enkel transport, og er pga den raske innlæringsfasen også best egnet til utleie, gruppesightseeing osv. Denne er med 10.6KG også lett og enkelt og ta med seg. I forhold til Q3 så er den ikke like stabil og behagelig å kjøre, men har fordelen av at den er lettere å bære med seg.

Hvordan den virker
Det er veldig naturlig å kjøre Airwheel. Når man legger litt vekt framover så vil den akselerere og sørge for at den og du er i balanse. For å bremse så lener du deg lett tilbake. 

Tar det lang tid å lære?
Q3 lærer du å kjøre på noen minutter. Etter et par timer blir det mer og mer naturlig og etter noen dager er du en mester!

Teknologien
Airwheel bruker avansert gyrostabilisernde teknologi som sikrer behagelig og trygg bruk. Flere år er brukt til å utvikle teknologien som kombinerer høydekontrollteknologi fra flyindustrien og komplekse algoritmer som prosesserer data i sanntid. 

Funksjoner
Alle Airwheel modeller virker på samme måte, har samme marsj-, toppfart og klatreegenskaper. Forskjell er rekkevidde og hvordan kjøreegenskapene oppleves. Dette kommer fra hjulstørrelse, ett eller to hjul, og generell design.

Fart
Maksfarten er på 18km/t, mens vanlig marsjfart er ca 12km/t. Når farten overstiger 12km vil Airwheel lene seg svakt tilbake slik at du naturlig setter ned farten. I tillegg vil du høre et varselsignal som betyr at du skal sette ned farten. Med litt erfaring finner du den optimale farten.

Klatring
Airwheel kjører i bakker uten problem. Den klarer 15 graders stigning, og opp til 18 grader for de som veier maks 60 kgs. 
I nedoverbakke så holder den automatisk igjen, den kjører ikke fortere om det er nedoverbakke, farten kommer kun an på hvordan du lener deg. Dette merker man og erfarer med en gang. 

Sikkerhet og advarsler
Airwheel vil pipe og skru seg av hvis den velter og blir liggende sideveis. 
Når batterinivået går under 15%, vil den å pipe og sakte lene seg tilbake slik at du automatisk stopper. 
Ved hastighet over 12km/t vil airwheel pipe samt lene seg forsiktig tilbake slik at du naturlig sakker ned farten.

Kjørelengde
Q3 kommer med 170wh batteri, (samme som X8). Rekkevidden vil også variere etter din kroppsvekt, hvordan du kjører samt terreng, stigning og temperatur. Batteriet er mest effektivt ved utendørstemperaturer på 25 grader, ved feks 10grader så får man kun ca 85% av batteriets utbytte.
170wh: Opptil 25km 
 

Lading
Q1 lader raskt, og ladetiden varierer med batteristørrelsen. Det går fort å lade opp til 80% kapasitet, de siste 20% tar lengre tid. 
170wh: 80 minutter til 80%, 120 minutter til fullt oppladet.
Airwheel har 4 LED lys som indikerer batterinivå. Alle 4 LED's lyser når batterinivået er over 85%.

Vekt
Q3 veier fra 10.6KG.